31466 Nedjeljko Djurovic Iff

30 GODINA ROBIJE ZA „UBICU SA TVITERA“

HRONIKA POŽAREVAC VESTI

Izrečena je presuda Neđeljku Đuroviću (31). Ispred zgrade Viseg suda okupilo se dosta Miloševih prijatelja, a raširen je i transparent na kom piše „pravda za Miloša“.Posle više od godinu dana završilo se suđenje Neđeljku Đuroviću (31), povodom optužbi za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24). Neđeljku je za jezivi zločin izrečena presuda od 30 godina.

Najbolji prijatelji ubijenog studenta, među kojima je i njegov cimer Filip, okupili su se ispred Višeg suda u Beogradu. Svi su došli u istim majicama, na kojima je ispisana poruka koja kida dušu: „Samo da si nasmejan, takvog te pamtim“, a doneli su i transparent na kom piše „pravda za Miloša“.

Da podsetimo, tužilaštvo je na prethodnom ročištu prilikom iznošenja završnih reči tražilo da se Đurović proglasi krivim za teško ubistvo i da se osudi na 40 godina zatvora, a ništa manje nije očekivao ni Milošev otac Goran Mileusnić.

Đurović je uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru. U februaru 2020. godine na početku suđenja negirao da je na smrt izbo nožem Mileusnića.

Izvor : Mondo 

Foto: Društvene mreže