Aleksandar Vučić je PREDSEDNIK Republike Srbije

Politika Vesti

Aleksandar Vučić je u POŽAREVCU osvojio  oko 58 odsto glasova. Izborni štab Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac saopštio je rezultate za 36 odsto obrađenog biračkog tela u Požarevcu.

Predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Bane Spasović, kasno sinoć je objavio pobedu kandidata njegove stranke na predsedničkim izborima i prema rezultatima u Požarevcu i Kostolcu. Izrazio je zadovoljstvo jer su, kako je rekao, izbori protekli u demokratskom duhu bez ikakvih incidenata, i zahvalio se građanima koji su podržali politiku Aleksandra Vučića.

– Drago mi je što su izbori u Požarevcu protekli u demokratskom duhu bez ikakvih incidenata, što je bilo i očekivano ako se setimo i prethodnih glasanja. Zahvaljujem se još jednom svim građanima koji su prepoznali politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića, politiku koja prelazi sa reči na dela i koja donosi stabilnost Srbiji i otvara nova radna mesta. – naveo je lider požarevačkih naprednjaka

Nakon toga, pristalice SNS-a i koalicionih stranaka proslavile su pobedu Aleksandra Vučića na ulicama Požarevca uz zastave i sirene.