Avantura Park

AVANTURA PARK USKORO U POŽAREVCU

VESTI

Ovaj novi sadržaj prvenstveno je namenjen najmlađima, tačnije elementi koji će biti postavljeni predviđeni su za decu visine do 140 cm.

– Ugradićemo 32 platforme, 29 prepreka i isto toliko tabli. Elementi koji će biti implementirani u Mini zabavan avantura park maksimalne su visine do 50 cm. Inače, ovo je tek početak u kreiranju raznih sadržaja koji će, u dogovoru sa gradonačelnikom, oplemeniti turističku ponudu kako ergele tako i čitavog grada. – kazala je inicijator projekta ovog parka, pomoćnica gradonačelnika za urbanizam, Svetlana Milutinović.

Park poput ovog ima za cilj da decu još više približi prirodi i fizičkim aktivnostima, kako zbog prirodnih materijala od kojih je napravljen, tako i zbog samog ambijenta u kome je postavljen.

Završetak Mini Avantura parka u ergeli Ljubičevo planiran je za polovinu jula, kada je predviđeno i da se zvanično otvori.

Podsećamo, kada su slični sadržaji u ergeli u pitanju, ove godine raspisan je tender za izradu projektne dokumentacije, odnosno idejnog rešenja za lavirint na površini od preko 2 hektara, zatim završetak trim staze i unutar nje teretane na otvorenom.