Med Skola Gr 02

Dan Medicinske škole u Požarevcu – Nova oprema za kabinet farmaceutskih tehničara

Vesti

Medicinska škola u Požarevcu proslavila 76 rođendan, novom laboratorijom za farmaceute.

U školi su u toku radovi na podizanju uslova za izvođenje nastave. Radove ja obišao  Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca,sa saradnicima obišao je nove kabinete. Gradonačelnik je napomenuo, da je i ranije ulagano u Medicinsku školu te je, samo u poslednje dve godine uloženo 12 miliona dinara, ali se tu neće stati,

„Dan Medicinske škole Požarevac iskoristili smo da obiđemo ovu obrazovnu ustanovu u kojoj je u prethodne dve godine Grad #Požarevac uložio 11.918.740 dinara.
U tom periodu, između ostalog, urađen je projekat za sanaciju vlage, nabavljen novi kancelarijski nameštaj a u toku su radovi na sanaciji „Petrikine škole“.
Medicinska škola je u sklopu ovih investicija opremila kabinet farmaceutskih tehničara novom opremom, uz čiju pomoć će još više unaprediti nastavu iz ove oblasti,“ rekao je gradonačelnik.

Dosad su sređene i četiri učionice i hodnik, a u ponedeljak počinju radovi u upravnom delu gde će biti uređene dve nove kancelarije. Najveći problem Medicinske škole, svakako je nedostatak fiskulturne sale. Problem je u imovinsko pravnim odnosima u dvorištu gde živi jedna osoba.

Nastava fizičkog faspitanja realizuju se u hali SC Požarevac.

Izvor: SatTv/Poportal

Foto:V.V.