Donacija Forever 211020 Tw630

Forever Friends fondacija donirala 80 paketa za bebe porodilištu u Požarevcu

Društvo Požarevac Vesti
Direktorka Forever Friends fondacije Iva Babović uručila je predstavnicima Opšte bolnice Požarevac 80 paketa za novorođene bebe. Reč je o prvoj u nizu aktivnosti koje će fondacija sprovesti kroz program Prijatelji budućnosti porodice.
Podrška najmlađima, kao i njihovim roditeljima predstavlja najvažniju investiciju u zajedničku budućnost. Upravo zato Forever Friends fondacija pruža doprinos u vidu paketića skrojenih s ljubavlju za prve dane roditeljstva.
– Presrećni smo što imamo priliku da naša najmanja, ali najvrednija blaga darujemo iskrenim znakom pažnje. Verujemo da ulaganjem u decu oblikujemo našu budućnost i stvaramo bolji svet – izjavila je Iva Babović.
Forever Friends, humanitarna fondacija kompanije Fashion Company, od svog osnivanja u martu 2020. godine donirala je 120.000 EUR kao pomoć u suzbijanju epidemije virusa COVID-19 u Srbiji i Crnoj Gori. Kao deo podrške da živimo odgovorno i solidarno, pazeći na sebe i druge, kreirane su pamučne maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske u radnjama Fashion&Friends doniraće se u dobrotvorne svrhe.
Izvor: eKapija