Mladi Radnik Borac

Fudbaleri Borca savladali Mladi radnik

POŽAREVAC SPORT VESTI

Utakmicama 16. kola počeo je prolećni deo prvenstva u Srpskoj fudbalskoj ligi Zapad. Ekipa Mladog radnika 1926 ugostila je tim Borca 1926 iz Čačka.

Ekipa Mladog radnika ušla je u ovaj meč sa previše respekta prema timu Borca koji je to iskoristio i već u četvrtom minutu utakmica dao prvi gol. Nakon greške odbrane Mladog radnika igrač Borca Stevan Kovačević prošao je po desnoj strani i uspešno savladao golmana Mladog radnika Amidžića. Drugi gol gosti iz Čačka dali su u 55 minutu. Nakon dobro izvedenog kornera najviši u skoku bio je Slavoljub Đokić iz Borca koji je glavom poslao loptu u mrežu Mladog radnika. Na poluvremenu je rezultat glasio 2:0 za Borac 1926.

Drugo poluvreme je počelo blagom inicijativom Mladog radnika, ali ipak do novog gola došla je ekipa Borca. Ponovo je pogrešila odbrana Požarevljana, a svoju šansu iskoristio je Slavoljub Đokić koji u 55 minutu postigao svoj novi gol i time povećao prednost Čačana na 3:0. Posle novog gola dosta je trebalo igračima Mladog radnika da se „trgnu“ i da zaigraju angažovanije kako u odbrani tako i u napadu. Jedini gol za tim iz Požarevca postigao je Miroslav Stanić u 73 minutu. Utakmica je završena rezultatom 3:1 u korist Borca iz Čačka.

U sledećem kolu Mladi radnik putuje u Priboj gde će se sastati sa timom Fap-a.