Ugovori Sv Salon 03

Grad Požarevac dodelio 80 ugovora sportskim klubovima i udruženjima

Požarevac Sport Vesti

U Gradskom zdanju danas su dodeljeni ugovori za finansiranje godišnjih programa, redovnih takmičarskih aktivnosti u oblasti sporta za 2023. godinu.

Grad Požarevac je dodelio 80 ugovora sportskim klubovima i udruženjima za finansiranje godišnjih programa, redovnih takmičarskih aktivnosti sa teritorije Grada Požarevca.

U želji da se unapredi zdravlje i sportski duh građana, grad Požarevac je i ove godine je opredelio značajna sredstva i podršku razvoju sporta.

Ove godine je za 80 klubova iz Požarevca, koja su ispunila uslove, opredeljeno 127.000.000 dinara, kao i 35.000.000 dinara za 23 kluba iz Gradske opštine Кostolac.

 

Ukupno, u ovoj godini je opredeljeno 162.000.000 dinara za klubove sa teritorije Požarevca i Кostolca. Primetno je značajno povećanje u odnosnu na proteklu godinu, kada je za ove namene izdvojeno 139.000.000 dinara za klubove iz Požarevca i Кostolca.

 

Nova ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu već su započeta, kao što je izgradnja otvorenog bazena, jer rekonstrukcija nije moguća.

Ulaganjima u sport, Grad stvara uslove u kojima će trenirati naši sportisti, ali gde će ponići i novi šampioni koji će jednog dana predstavljati Srbiju na svetskoj sportskoj sceni.

Izvor SatTv