Mikic Duboka 0

Izvršene pripreme za početak građevinske sezone u opštini Kučevo

Brančevski okrug Kučevo Vesti

Zamenik predsednika opštine Nenad Mikić obišao je selo Duboka i zaseok Gložana. Sa svojim najbližim saradnicima razgovarao je o rešavanju problema meštana koji su se po kišovitom vremenu okupili da bi ukazali na probleme u svojim sredinama.

Mikić se zahvalio meštanima na ukazanom poverenju i izrazio spremnost lokalne samouprave da i dalje pomaže u rešavanju problema.

“Najveći problem u našoj opštini je putna infrastruktura“, rekao je Mikić i dodao da će opština u narednom periodu uložiti značajna sredstva u nasipanje atarskih puteva i asfaltiranje.

“Uz podršku predsednika Republike, u predhodne dve godine urađen je najveći broj kilometara putne infrastrukture i takav trend ćemo nastaviti i u ovoj godini!“ napomenuo je Mikić.

Mikić je rekao da su već izvršene pripreme za početak građevinske sezone i da će nasipanje puteva i asfaltiranje početi čim se vreme poboljša.

“Sve činimo da našim sugrađanima u svim delovima opštine omogućimo pristojne uslove za život i tako učinimo celu opštinu Kučevo boljim mestom za život, i nas i naše dece!“, rekao je Mikić.

Izvor i foto eKučevo