Screenshot 20231120 065019 Gallery

Koalicija „Srbija protiv nasilja“ započela predizbornu kampanju

DRUŠTVO POLITIKA POŽAREVAC VESTI

Koalicija „Srbija protiv nasilja“, koju čine Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Ekološki ustanak, Zeleno-levi front, stranka Srbija centar (SRCE), stranka Zajedno, Pokret slobodnih građana, Rumunska partija i pokret Novo lice Srbije, zvanično je započela predizbornu kampanju za parlamentarne izbore 17. decembra u Požarevcu.

Vladan Andrić, predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Požarevac, izjavio je da će se kampanja voditi na otvorenom, a ne zatvorenom prostoru kao do sada.

„Sa građanima će razgovarati na prometnim mestima, a značajno za ovaj grad jeste da Požarevac posle 11 godina ima kandidata na izbornoj listi „Srbija protiv nasilja“, a to je Goran Petrović. On će posle toliko dugo godina biti prvi opozicioni poslanik u novom sazivu Narodne skupštine“, naglasio je Andrić.

„Ankete koje su sproveli stranački aktivisti SNS pokazale su da su u odnosu na prošle izbore uskraćeni za podršku jedne trećine sigurnih glasova“, dodao je Andrić.

Vladan Milosavljević, predsednik GO Stranke slobode i pravde pozvao je građane da glasaju za listu „Srbija protiv nasilja“.

Milosavljević je naglasio da će „Srbija protiv nasilja“ u Požarevcu imati kontrolore na svim biračkim mestima i da je za 11. decembar zakazan javni skup koalicije u Požarevcu.

Na konferenciji se obratila i Dragana Spasojević, poverenica Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije.