Pirati S Kariba Mrtva Usta Ne Govore 660x330

KRAJEM MAJA, u bioskopu Centra za kulturu , PIRATI SA KARIBA 5 – Mrtva usta ne govore

ZABAVA

 

Džoni Dep se vraća na veliko platno u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Mrtva usta ne govore“.

U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice.

Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

Prema ovom kratkom uvidu u novi film, možemo zaključiti da je reč o mračnijem, jezivijem i sumornijem scenariju od dosadašnjih nastavaka koji su bili mahom duhoviti i veseli.

Pogledajte trejler filma koji u bioskope stiže 25. maja u distribuciji „Taramaunta“.

https://youtu.be/ESJKOgSk3Cg