Kucica

Kućica za psa puna duše

ZABAVA

Ovih dana na „youtube“ osvanuo je zanimljiv i ujedno divan video. Jedan čovek je želeo da pomogne kuji koja se tek okotila ali ovo nije očekivao, jer je u kućici pored psa video je još nešto!…

Mi ljudi, nismo jedina bića kojima treba dom da preživimo i životinje moraju da imaju svoj dom naročito kada žele da zaštite svoje mlade od opasnosti koje vrebaju u životinjskom svetu.

Kada je jedan čovek video kuju sa ulice koja je tek rodila svoje kučiće, želeo je da joj pomogne. Uz jednu stranu zgrade je stavio malu kuću sa toplim ćebencetom kod vrata da zaštiti mamu i njene bebe od hladnoće.

Kada je ustanovio da su pas i njeni mladi sigurni i da imaju mesto za odmor, otišao je. Kada se vratio da vidi kako su, nije mogao da veruje svojim očima. Bio je zapanjen činjenicom da ova majka i njeni mladi nisu sami.

U njegovoj kućici kujica lutalica je imala tri šteneta, ali dopustila je još nekome da boravi u njihovom malom domu. Ispostavilo se da je maca tražila sklonište od kiše i zime kao i oni, a ova mama je odlučila da otvori svoje srce i svoj dom

Čim joj je kujica dopustila da sa deli dom sa njom maca je na svet donela svoja četiri mala mačića. Čovek koji je snimio ovaj zanimljivi i divan video bio je oduševljen time što vidi – pas sa tri kučeta i mačka sa četiri mačeta dele istu kućicu.

Pogledajte video OVDE.