Mali sajam sporta ove godine u Sportskom centru Požarevac

Požarevac Sport Vesti

Sportski savez Srbije, naša najmasovnija sportska organizacija, kreće sa organizacijom Malih sajmova sporta koja je već godinama prelepa tradicija. Ova manifestacija okupiće ove godine najmlađe učesnike iz čak deset opština i gradova širom Srbije.

Delegacija grada Požarevca – član gradskog veća Milan Jović, direktor SC Požarevac Tomica Stojanović i predsednik Sportskog saveza grada Požarevca Zlatan Kostić, na sastanku sa generalnim sekretarom Sportskog saveza Srbije Goranom Marinkovićem dogovorili su detalje Malog sajma sporta koji će biti organizovan u u Požarevcu 10. maja.
„Mali sajam sporta je prelepa tradicija čiji je osnovni cilj da sport približimo deci. Uvek se držimo plemenitog gesla da smo uspeli u svojoj misiji ako makar jedno dete uđe u sistem sporta. I to se računa kao pobeda“, kaže generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

Prvi Mali sajam sporta će biti organizovan  u Smederevskoj Palanci, zatim slede iste manifestacije i 28. aprila u Subotici, 5. maja u Žitištu, 10. maja u Požarevcu, 16. maja u Medveđi, 23. maja u Rumi, 31. maja u Prijepolju, 5. septembra u Kuršumliji, 12. septembra u Čačku i 19. septembra u Kikindi.

Izvor: Novosti/Poportal

Foto: Sportski savez Srbije