Fudbal Lopta 02

Mladi radnik poveo pa izgubio u Priboju

POŽAREVAC SPORT VESTI

Fudbalski klub Mladi radnik 1926 je, u okviru 17. kola Srpske lige zapad, putovao u Priboj gde se sastao sa ekipom FAP-a.

Požarevljani oslabljeni bez povređenog kapitena Predraga Luke odlično su otvorili utakmicu kada je u 18 minutu gol postigao Nikola Stanisavljević i doveo Mladi radnik u vođstvo. Posle primljenog gola ekipa FAP-a krenula je agresivnije ka golu Požarevljana. Ta ofanziva je urodila plodom u 40 minutu kada je gol postigao Rasin Rašljanin. Na odmor se otišlo nerešenim rezultatom od 1:1.

FAP je u drugom poluvremenu krenuo u potpun napad ka golu Mladog radnika. Posle jednog neopreznog starta odbrane Mladog radnika u 56 minutu dusuđen je jedanesterac za Priboj. Siguran sa bele tačke bio je Veljko Bogićević koji dovodi svoj tim u vođstvo.

Primljeni gol kao da je presekao Požarevljane koji u nastavku utakmice nisu imali nijednu izgledniju priliku. FAP je povećao vođsto u 72 minutu kada je gol postigao Veljko Plazinić. Konačan rezultat utakmice od 4:1 postavio je igrač FAP-a Odita koji je postigao gol u 90 minutu.

U sledećem kolu Mladi radnik 1926 će na Gradskom stadionu „dr Mihailo Andrejević Andrejka“ u Požarevcu ugostiti tim Budućnost Krušik iz Valjeva.