Nikola Đuričko i ,, Show biz” u Kostolcu

Kostolac Kultura Vesti

Novi stand up Nikole Đurička.

Nakon 3 godine od vrlo uspešnog stand up-a Nikole Đurička ,, Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate” Nikola Đuričko spremio je novi program pod nazivom ,, Show biz” i ove zime u periodu od mesec dana nastupaće u Srbiji regionu i dijaspori u okviru velike turneje koja će trajati mesec dana. Novi materijal kao i prošlog puta Nikola Đuričko je pisao sam a tiče se njegovog života karijere i porodice. I ovaj šou ima za cilj da ispriča na duhovit način zanimljive detalje iz njegovog života i karijere.

Nikola Đuričko:’’SHOW BIZ?’’ je moj novi stand up šou. Skoro tri godine nisam nastupao pa sam se uželeo ljudi, publike. Imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podelim sa ljudima.”
Džoni zlatousti, čovek koji rečima leči.

Humor za duhovite.

Prodaja karata na dan predstave od 08:00 do 15:00 časova u Sportskoj hali u Kostolcu, od 15:00 časova do početka predstave na biletarnici Doma kulture u Kostolcu.

 

02. februar 2023. godine u 20:00 časova
Pozorišna sala Doma kulture u Kostolcu
Cena ulaznice je 800 RSD