Tamara

Novi serijal emisija “ S TAMAROM U AKCIJI“ snimaće se na području Borskog, Zaječarskog, Braničevskog i Podunavskog okruga u avgustu

VESTI

Ekipa emisije „S Tamarom u akciji“, koja se emituje na programu RTS-a, kontaktirala je Radio televiziju Bor, da bi informisali socijalno ugrožene porodice sa područja severoistočne i istočne Srbije, o načinima prijave za učešće u emisiji.

Novi serijal emisija popularne voditeljke Tamare Grujić, snimaće se na području Borskog, Zaječarskog, Braničevskog i Podunavskog okruga u avgustu.

Tamara je snimila sam ukupno 88 epizoda „Radne akcije“ na Prvoj televiziji. Evo sada završavaju snimanje 40. epizode „S Tamarom u akciji“ za Javni servis.

Evo šta bi Tamara izdvojila kao poseban uspeh na ovom humanitarnom projektu, na šta je ponosna i šta je motiviše?

„Pre svega ponosna sam na činjenicu da sam posle dobijenog otkaza i skidanja emisije iz programske šeme Prve televizije, ponovo vratila serijal u nešto izmenjenom ruhu na male ekrane. I to u udarni večernji termin Prvog programa Javnog servisa. Što sam bila hrabra da se sa suprugom uhvatim u koštac sa svim problemima jedne nove producentske kuće, na pronalaženje sponzora, na hiljadu razgovora sa ljudima iz Javnog servisa i borbom da nas uvrste u godišnji budžet. I na kraju, evo za nepunih godinu dana snimili smo 40 epizoda. Motivacija je jasna, ako imate sreću da radite ono što volite, inspiracija dolazi sama od sebe, ništa vas neće sprečiti da u tome uspete i da ostvarite bilo koji cilj.“