nsz 02

NSZ organizuje Forum poslodavaca u Kučevu u utorak, 14. marta

Brančevski okrug Društvo Kučevo Vesti

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Požarevac u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga i Regionalnom razvojnom agencijom „Braničevo-Podunavlje“ DOO, otpočela je aktivnosti u cilju predstavljanja javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2023. godinu, organizovanjem foruma poslodavaca.

U Kučevu će se forum održati u Svečanoj sali SO u utorak, 14. marta, dok je u Golupcu bio 9. marta u svečanoj sali Skupštine opštine Golubac, 16. marta je planirano održavanje u svečanoj sali Skupštine opštine Veliko Gradište i 21. marta u sali Skupštine opštine Petrovac na Mlavi. Početak foruma u svim opštinama je u 11 sati.

Na forumima Filijala Požarevac NSZ upoznaće prisutne o subvencijama za podsticanje zapošljavanja namenjenim poslodavcima i nezaposlenim licima, kao i o uslovima i načinu konkurisanja.

Svoje usluge predstaviće Regionalna privredna komora Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga. Tom prilikom, prisutni će se upoznati i sa javnim pozivima Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje“ DOO.