Malo crnice sajam turizma 01

Opština Malo Crniće na sajmu turizma u Beogradu – Veliko interesovanje za seoski turizam

Brančevski okrug Društvo Kultura Malo Crniće

Turistička organizacija Opštine Malo Crniće predstavila je na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu turističke ponude opštine Malo Crniće.

Na ovogodišnjem sajmu turistička organizacija predstavlja preko dvadeset manifestacija koje se održavaju na teritoriji opštine Malo Crniće, a direktorka Jović izdvojila je FEDRAS (Festival dramskih amatera sela Srbije), koji postoji od 1972. godine i „Stiško poselo“, koje je nastalo 2008. godine. To je celodnevna manifestacija koja neguje našu tradiciju i jako je posećena. Značajne manifestacije koje se održavaju na teritoriji opštine su fijakerijade, motorijade, lovačke manifestacije koje okupljaju turiste iz cele Srbije, a neke su i internacionalne.

„Što se tiče ovogodišnjeg sajma, mi smo zadovoljni posetom i interesovanjem turista da posete našu opštinu. Nadamo se da nas očekuje uspešna sezona i da će turisti poneti lepe utiske iz naše opštine. Velika posećenost sajma i samog štanda opštine Malo Crniće zabeležila je interesovanje koje izaziva seoski turizam. Posetiocima su kroz promotivni materijal dati predlozi aktivnog provođenja slobodnog vremena u opštini Malo Crniće“. zaključuje direktorka Jasna Jović.

Informacije o smeštaju i restoranima u opštini Malo Crniće turisti se mogu informisati u Turističkoj organizaciji koja se nalazi u zgradi Opštine, Bajlonijeva 119 ili na telefon 012/280-164.

Foto Turistika organizacija Malo Crniće