Infokutak 03

Otvoren Infokutak u Kostolcu

Kostolac Kultura Vesti

U okviru projekta „Perspektiva za mlade u ruralnim sredinama“ koji sprovodi Gradska opština Kostolac u saradnji sa GIZ-om u Srbiji, otvoren je Infokutak za mlade.

Gradska opština Кostolac potpisala je memorandum sa GIZ-om koji u Srbiji sprovodi projekat „Perspektiva za mlade u ruralnim sredinama“ u saradnji sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije. U sklopu projekta oformljen je „Infokutak“, objekat u gradskom parku, gde će mladi moći da se informišu o temama koje su od značaja kako za njihov lični, tako i socijalni i profesionalan razvoj i donošenje odluka.

Infokutak 02

Infokutak je prostor gde će mladi moći da realizuju svoje ideje i imaju prostor za sebe. Mladi će u Infokutku moći da razvijaju ideje, pored ostalog i da razgovaraju o tome kako ova zajednica može biti bolja.

Otvaranjem Infokutka postavljen je „kamen temeljac“ u razvoju omladinskog aktivizma. Infokutak moćiće da koriste i organizacije civilnog društva koji realizuju projekte koji su od interesa za mlade.

Infokutak 04

Prostor za mlade – Infokutak, koji je deo projekta „Perspektiva za mlade u ruralnim sredinama“, smešten je u Gradskom parku kod fontane.

Foto: P.J.

Izvor:SatTv