PKC Wiring System traži radnike u Požarevcu

Društvo Požarevac Vesti

U sredu 3. avgusta, kompanija PKC predstavila se građanima Požarevca na Trgu oslobođenja, gde je održan Sajam zapošljavanja.

U maju ove godine, kompanija je otvorila novo postrojenje u Požarevcu (na lokaciji Stare Šećerane) gde će biti obezbeđeno 1.000 radnih mesta za građane Požarevca i okoline na različitim pozicijama.

Predstavnici kompanije predstavili su zainteresovanim građanima radne pozicije i benefite zaposlenja. Radna mesta su otvorena za sve zainteresovane kandidate svih obrazovnih profila. Prethodno iskustvo nije neophodno, s obzirom na to da je za sve novozaposlene obezbeđena adekvatna obuka za rad u proizvodnji.

Zaposlenima kompanije obezbeđen je organizovan prevoz i obuka, kao i mogućnost usavršavanja i napretka. Kroz programe brige o zaposlenima, kao što su sport za sve, vaučeri za bebe, novogodišnji paketići, pokloni za đake prvake, PKC Wiring System stvara entuzijastičan tim u kome preovladava pozitivno radno okruženje.

Podsećamo, Kompanija PKC Wiring Systems DOO sa sedištem u Smederevu je specijalizovana za proizvodnju kablovskih snopova za industriju komercijalnih vozila, posebno za teške i srednje teške kamione.

Ukoliko želite da postanete deo PKC Wiring Systems tima, potrebno je javiti se na broj telefona: 060/0949733 ili poslati prijavu na mejl adresu: posao.pozarevac@pkcgroup.com