Posle kartice i aplikacija tri plus – Novi projekti pomoći i pogodnosti za porodice sa više dece

Društvo Požarevac Vesti
Poštovani vlasnici ponosnih kartica, od 1.marta 2023.godine možete preuzeti aplikaciju iz „Google play “ i sa Vašim imenom, prezimenom ,brojem kartice, registrovati se na našoj aplikaciji „3 plus“.
Uskoro će biti i omogućena registracija na „App store“.
Najlakši način za preuzimanje aplikacije je:
1.skeniranjem koda sa slike iz ove objave
2.kucanje 3 plus u “ Google play „
Simbol aplikacije na slici.
Aplikacija „3 plus“ je završena i tehnički omogućava sledeće pogodnosti:
1.MOJ KOD
Registraciju vlasnika ponosne kartice I dobijanje ličnog QR koda.Molimo Vas da obavezno postavite Vašu sliku zbog indetifikacije kada ostvarujete popuste.
2.KATALOG POPUSTA
Sada imate bolji pregled gde sve možete u Srbiji u svakom gradu ostvariti popust.
3.POKLON,RAZMENA,PRODAJA,POTRAŽNJA
Praktično smo napravili društvenu mrežu gde smo svi mi jedna velika porodica i jedni druge možete pomoći tako što imate mogućnost da darujete nepotrebne stvari koje su opet itekako dragocene drugim porodicama.
4.BERZA UDZBENIKA
Preko ovog stora možete poklanjati i razmenjivati potrebne udzbenike za Vašu decu.
5.BESPLATAN PARKING
Razvili smo tehničku-softversku mogućnost na samoj aplikaciji da imate besplatne sate parkinga.Prvi grad koji je odobrio ovu povoljnost je grad Valjevo sa 15 sati besplatnog mesečnog parkiranja i sigurni smo da će uspeh u gradu Valjevu kao domino efekat se proširiti Srbijom.
Uspeli smo jos u Bajinoj Bašti i Gornjem Milanovcu da ovu privilegiju realizujemo na drugi način.
OBILAZIMO SVE ČELNIKE LOKALNIH SAMOUPRAVA KAKO BI DONELI ODLUKU ZA BESPLATNE SATE I PRIKLJUČILI SE U APLIKACIJU.
OČEKUJTE USKORO!
6. 3+ PRODAVNICA
Kod svih onih koji potpišu sa nama ugovor i koji imaju online prodaju možete ostvariti popust koji sa njima dogovorimo i koji će se odobravati ako u njihovu prodavnicu udjete preko naše aplikacije.
OBILAZIMO SVE PRIVREDNE SUBJEKTE KAKO BI SE PRIKLJUČILI U APLIKACIJE.PRATITE SVAKODNEVNO KO JE NOVI UČESNIK!
7.UMANJENJE RAČUNA
Čačak,Kraljevo,Požega,Kosjerić,Veliko Gradište su lokalne samouprave u kojima smo se izborili za popust u javnim preduzećima kojo su u nadležnosti lokalnih samouprava.
OBILAZIMO SVE ČELNIKE LOKALNIH SAMOUPRAVA KAKO BI DONELI.ODLUKU O UMANJENJU RAČUNA I PRIKLJUČILI SE U APLIKACIJI.OČEKUJTE USKORO!
8.MOJA BANKA
Banka Poštanska štedionica kao prijatelj porodica sa troje i vise dece je omogućila povoljnosti za vlasnike ponosnih kartica.
Dragi naši roditelji,napravili smo prvi u svetu aplikaciju koja je namenjena Vama.Tehnički je gotova,a sada od vrata do vrata da je „popunimo“ sa benefitima samo za Vas!
Obaveštavaćemo Vas svakodnevno putem notifikacije(crvena tačka na zvoncu u gornjem desnom uglu je znak da imate nepročitanu poruku) o informacijama koje su za Vasu porodice bitne:
1.Novim zakonskim odredbama koji se tiču porodica sa troje i više dece
2.Novim benefitima za korisnike aplikacije
(ovo je veoma bitno jer smo obavili razgovore u svim lokalnim samoupravama i očekujemo donošenje odluke za besplatne sate za parkiranje i umanjenje računa u opštinama i gradovima koji saradjuju sa Pokretom za decu Tri plus)
3.Akcijama koje organizujemo zajedno sa Vama.
REGISTRUJTE SE NA APLIIKACIJI KAO PRVI KORAK!