Boxing Planet 01

Požarevački bokserski klub BOXING PLANET SERBIA odneo čak tri pobede u Smederevu

Požarevac Sport Vesti

U subotu je održana bokserska liga u Smederevu, na kojoj je naš jedini požarevački bokserski klub BOXING PLANET SERBIA odneo čak tri pobede. Neverovatan je podatak da je naš požarevački klub, samo jedan njihov video sparinga sa beogradskim klubom prešao pola miliona pregleda širom sveta na tiktok platformi.

BOXING PLANET SERBIA

Jedini bokeserski klub u Požarevcu, započeo je 2023. godinu učešćem u bokserskoj ligi, organizacija Bokserskog saveza Srbije. Prvo pojavljivanje i takmičenje našeg domaćeg kluba održano je 11.03.2023. u prijateljskom, susedskom gradu Smederevu.

Vlasnik i trener kluba Boxing Planet Serbia Marjan Stević, učešće u ovom takmičenju najavio je sa puno samopuzdanja da će naš požarevački klub odneti pobede, što se i dogodilo:

„Grad Smederevo se dokazao vrhunskom sportskom kulturom, i odličnim napretkom u boksu i kik boksu. Naš klub ima divne prijatelje baš u ovom gradu, i zbog naših prijatelja i grada Smedereva koji je uvek bio dobar domaćin klubu BOXING PLANET SERBIA, odlučio sam da prvo takmičenje lige moja deca iz kluba se takmiče upravo u ovom gradu.“

Takmičenje bilo izvanredno, sa tribina su navijali za naš požarevački klub koji su sa ponosom predstavljali Marko Jovanović, Željko Nikolić i Ilija Slovenac. Mladi i deca koji nisu mogli da dodju u Smederevo pratili su uživo sparinge i meč naših momaka preko socijalnih mreža kluba. Omladinci BOXING PLANET su se izborili srcem za tri pobede, što je propraceno velikom podrškom svih klubova Srbije.

Trener kluba Marjan Stević prilično uzbudjeno prokomentarisao na kraju pobedničkog meča:

„Nas klub je očekivao sve tri pobede, ali ono sto nisam očekivao kao vlasnik i trener kluba je da treneri klubova iz cele Srbije prilaze i čestitaju nama na našem radu.

Prilično sam bio zbunjen ali kada su nam pokazali da prate nas rad kluba online i video zapise sa pola miliona pregleda shvatio sam da je naš klub napokon dobio zasluženi marketing.

Ne može se promovisati klub jednom godišnje na lokalu. Ipak su nasa deca zaslužila za njihov trud marketinški tim koji sam ove godine okupio, i koji već treći mesec promoviše nas klub u zemlji i inostranstvu.
Hvala svim klubovima danas koji su ukazali postovanje BOXING PLANET SERBIA
Hvala DECI STO SU SRCEM POBEDILA
Hvala našem marketinškom timu i svim saradnicima u Beogradu koji promovišu klub.“
Inače, neverovatan je podatak da je naš požarevački klub, samo jedan njihov video sparinga sa beogradskim klubom prešao pola miliona pregleda širom sveta na tiktok platformi. Svakako BOXING PLANET SERBIA je pravi reprezent našeg grada, kako u Srbiji tako i u svetu.