Vg Milic 01

Predsednik Dragan Milić  primio najboljeg srednjoškolca na republičkom takmičenju iz nemačkog jezika

BRANIČEVSKI OKRUG DRUŠTVO VELIKO GRADIŠTE VESTI

Predsednik opštie Veliko Gradište Dragan Milić primio je danas Nenada Karapandžića, učenika Srednje škole “Miloje Vasić“, koji je na republičkom takmičenju iz nemačkog jezika osvojio prvo mesto.

Prijemu su prisustvovali zamenik predsednika opštine Nedeljko Vasić, direktorka Srednje škole Vesna Novković i profesorka nemačkog jezika i mentorka Biljana Jovanović.

Čestitajući Nenadu na pobedi u konkurenciji od preko 140 učesnika, Milić je dodao da se uspeh na takmičenjima uvek očekuje i da je on to opravdao. Kako je naveo, opština svake godine na zajedničkom prijemu u junu nagrađuje najbolje đake vaučerima za nabavku tehničkih uređaja kako bi im olakšala učenje i rad, a ovom prilikom uručio mu je komplet sportske opreme.Vg Milic 02

Pored nemačkog, Nenad je odličan i u drugim predmetima, a u slobodno vreme bavi se sportom. Kako kaže, ovaj jezik je izabrao jer mu je zanimljiv i u tom smeru će nastaviti školovanje.

Direktorka škole zahvalila je predsedniku u ime svih na kontinuiranoj podršci koju opština pruža svim školama što veoma motiviše i đake i profesore da postižu bolji uspeh.