Dr Ivan Rajičic Kučevo

Predsednik opštine Kučevo dr Ivan Rajičić podneo ostavku : Idemo na nove izbore

BRANIČEVSKI OKRUG KUČEVO POLITIKA VESTI

Predsednik opštine Kučevo dr Ivan Rajičić podneo je danas na pisarnici Opštinske uprave ostavku. U saopštenju za javnost je pojasnio svoju odluku :

„Poštovani sugrađani, bila je neizmerna čast obavljati funkciju predsednika opštine Kučevo u protekle tri godine i ja vam se svima zahvaljujem što ste meni i mom timu omogućili da u ovim teškim vremenima preuzmemo odgovornost za upravljanjem našom zajednicom. Mnogo toga smo uradili i to je vidljivo na svakom koraku. O tome, kako je bilo kada smo dobili mogućnost da radimo u korist svih naših sugrađana i kako je sad, najbolju ocenu ćete dati vi, na budućim izborima.

Ostavku podnosim zbog aktuelne političke situacije, jer smatramo da treba omogućiti onima koji nam osporavaju sve što smo uradili do sada, da izađu pred vas i tako utvrdimo da li i dalje imamo legitimetet ili ne.

Još jednom ističem da nam je bila izuzetna čast i privilegija da činimo sve što je bilo u našoj moći da se kvalitet života u opštini podiže u svim sferama. Hvala vam svima! Živela Srbija, živelo Kučevo!“