Masa Prijem 01

Prijem u Gradskom zdanju povodom novih uspeha Maše Rajić i Atletskog kluba Požarevac

Požarevac Sport Vesti

U Gradskom zdanju u Požarevcu organizovan je prijem za Mašu Rajić, koja je osvojila zlatnu medalju na Balkanijadi.

Na nedavno održanom prvenstvu Balkana za mlađe juniore i juniorke koje održano u turskom gradu Sivas, Maša Rajić iz Požarevca osvojila je zlatnju medalju. U trci na 800 m odnela je pobedu rezultatom 2:12.86 s.

Za Mašu i njene trenere organizovan je prijem u Gradskom zdanju u Požarevcu.Nijedno dete ne može da ostvari dobar rezultat ako nema podršku porodice. Maši Rajić ne nedostaje podrška porodice, trenera, kluba, ali i Grada.

„Naša zlatna atletičarka Maša Rajić donela je u Srbiju i Požarevac još jedno najsjajnije odličje. Maša je u Turskoj, na Prvenstvu Balkana za mlađe juniore ubedljivo pobedila u trci na 800 metara rezultatom 2:12, 86 i time pokazala da je naša reprezentacija dobila još jedan od oslonaca u godinama pred nama. Bravo Mašo“. istako je geadonačelnik grada Požarevca Saša Pavlović na prijemu.

Osim želje da Požarevac jednog dana bude grad atletike, Mašin cilj je odlazak na Olimpijske igre 2028. godine. sada sledi pauza i odmor, a onda kreću pripreme za nova takmičenja.

Uspeh Maše Rajić i njenih kolega iz Atletskog kluba Požarevac ide uzlaznom putanjom i zbog dobrih uslova za trening stvorenih u poslednjih godinu dana.

Maša poručuje mlađim generacijama da probaju da pronađu sebe u nekoj od sportskih disciplina, jer sport pruža velike mogućnosti.

Foto: B.N.