Predstava Ko 01

Priređeno spektakularno zatvaranje manifestacije „Kostolačko leto 2022“

Kostolac Kultura

Centar za kulturu „Kostolac“ priredio je pravi spektakl  najmlađim sugrađanima povodom zatvaranja manifestacije „Kostolačko leto 2022“.

U kostolačkom Domu kulture na počeku programa Slobodan Bole Pejović, kostolački čik trik mađioničar, prikazao je mališanima najzanimljivije i najbolje trikove, a zatim je Igor Trifunov, najuspešniji srpski mađioničar i iluzionista novije generacije održao svoj magični šou u kome su prisutni imali priliku da vide najaktuelnije iluzionističke tačke povezane dramskom radnjom punom neizvesnosti.
Za sam kraj programa druženje i fotografisanje sa atraktivnim maskotama oduševilo je naše najmlađe sugrađane.

Centar za kulturu „Kostolac“ ove godine obeležava desetogodišnjicu postojanja i tim ove Ustanove potrudio se da tokom cele godine, a posebno tokom „Kostolačkog leta“ pruži našim sugrađanima raznovrstan i bogat, kako kulturni, tako i sportski program. Pokrovitelj svih događaja je Gradska opština Kostolac.

Centar za kulturu „Kostolac“ se zahvaljuje svim  sugrađanima na velikom odazivu tokom trajanja „Kostolačkog leta“, što znači da su zadovoljeni ukusi svih generacija. Takođe, zahvaljuje se svim ustanovama i udruženjima koje deluju na teritoriji naše opštine na dobroj saradnji, jer samo zajedničkim snagama može da se doprinese kvalitetnom razvoju kulture, sporta i umetnosti. Posebno se zahvaljuje Gradskoj opštini Kostolac i Gradu Požarevcu koji pružaju podršku u ostvarivanju svih vizija i planova.