Tehnicka Skola Kostolac Mart 06

Profesor udario učenika u kafiću, ovaj sa ocem i bratom fizički napao profesora u školi

Hronika Kostolac Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. M. (1975), Đ. M. (1998) i N. M. (2005) iz Kostolca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

 

Osamnaestogodišnji mladić se sumnjiči da je juče u prostorijama jedne srednje škole u Kostolcu, zajedno sa ocem i bratom fizički napao pedesetsedmogodišnjeg profesora.

 

Kako se sumnja, događaju je prethodio prethodni sukob u kafiću u neposrednoj blizini škole, kada je profesor (57) zadao udarac osamnaestogodišnjaku i naneo mu lake telesne povrede, konstatovane u požarevačkoj bolnici.

 

Pedesetsedmogodišnji muškarac je zadržan u Opštoj bolnici u Požarevcu, radi kvalifikacija zadobijenih povreda.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

 

Zbog prethodnog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Kostolcu policija je podnela izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog izvršenog krivičnog dela laka telesna povreda, dok će protiv jedne ženske osobe zaposlene u ovom ugostiteljskom objektu biti podneta prekršajna prijava zbog neprijavljivanja događaja policiji.

Foto P.J.