Mount Bike Trke 01

Program Međunarodne mountinbajk trke u Požarevcu

POŽAREVAC SPORT VESTI

U subotu 22.aprila u Požarevcu će biti održana Međunarodna mountinbajk trka raspored događaja je sledeći :

11:00 Start trke za Kup Srbije – Čačalica
12:00 Svečano otvaranje na bini u Gradskom parku
13.20 UCI trka oko parka Čačalica
14:00 Trka guralica – Gradski park
15.30 Proglašenje pobednika
15:45 Izvlačenje tombole 2 Capriolo bicikla
16:00 Muzički program – Renato Henc

„Prva međunarodna UCI trka u Požarevcu biće održana 21. i 22. aprila u rejonu – prelepe Čačalice. Ceo događaj počinje u centru Požarevca gde će uživati porodice, ljubitelji sporta, hrane, umetnosti ali i najmlađi. Pored uzbudljive trke i Požarevčani će biti u prilici da probaju specijalitete koje donose “Ukusi Vojvodine” uz lokalne proizvođače, a najmlađi će u revijalnom delu programa imati priliku da se zabave i takmiče na GurGur trci“, istakao je gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović na konferenciji za medije koja je održana kao uvod u ovaj događaj.

Biciklistički klub Novi Sad ističe da je Serbia EPIC nov sportsko turistički proizvod koji za cilj ima razvoj novih destinacija pogodnih za sportski turizam i slanje afirmativne slike o Srbiji zemljama širom sveta. Do sada je potvrđeno učešće takmičara iz mnogih evropskih i zemalja iz regiona kao što su Irska, Austrija, Mađarska, Kazahstan, Grčka, Hrvatska i Slovenija, Bosna I Hercegovica, Crna Gora…

Serbia Epic seriju podržali su Grad Novi Sad i Grad Požarevac, Gradska uprava za sport i omladinu, Gradska uprava za kulturu, Gradska uprava za privredu Novog Sada, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Halkbank, Capriolo, Yason, Salcano, Đak sportska oprema, Akov, Turska Ambasada u Beogradu, Color media communication, radio AS FM.

Naslovna fotografija. Pixabay