Dusan Viseboj 01

Promocija Ljubičevskog višeboja na 9. Beogradskom Manifestu od 19. do 21. maja na Kalemegdanu

DRUŠTVO POŽAREVAC VESTI

Turistička organizacija Grada Požarevca učestvuje na 9. Beogradskom Manifestu, koji se održava od 19. do 21. maja na Kalemegdanu. Posetioci će biti u prilici da vide kratku prezentaciju Ljubičevskog višeboja.

Deveti po redu festival destinacija i degustacija Beogradski manifest biće održan u najstarijem delu parka Kalemegdan u čijem središtu je fontana „Ribar“, a u koji se ulazi iz Knez Mihailove ulice. Programski sadržaji festivala će se prostirati duž šetačkih staza parka obuhvatajući i šetalište.

Turistička organizacija Grada Požarevca već šest godina učestvuje na ovom Festivalu.

Učešće na Manifestu, Turistička organizacija Grada Požarevca iskoristiće za promociju Ljubičevskog višeboja, kao i najavu 60. Ljubičevskih konjičkih igara, a prostor na Kalemegdanu je idealan za to.

„Imamo veliko zadovoljstvo da najavimo deveti Beogradski Manifest – najveći porodični festival manifestacija, destinacija i degustacija u Srbiji! Festival je namenjen svima koji vole Srbiju, nasu tradiciju i kulturu, kao i domaće specijalitete. Na ovogodišnjem Manifestu, imaćete priliku da upoznate i uživate u mnogobrojnim manifestacijama iz različitih delova Srbije, kao i da probate neke od najukusnijih domaćih proizvoda.Manifest će se održati na Kalemegdanu od 19. do 21. maja, gde ćete moći da se opustite, zabavite i uživate u prirodi. Uz dobru atmosferu, muziku i puno zabave za decu i odrasle, ovaj festival nudi nezaboravno iskustvo za celu porodicu. Zato vas pozivamo da nam se pridružite i uživate u predivnim manifestacijama koje Srbija ima da ponudi.
Vidimo se na Beogradskom Manifestu“, uputili su poziv organizatori.

Radno vreme festivala je u petak od 15 do 21, u subotu i nedelju od 11 do 21 čas, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Izvor: SatTv/Poportal