sns štand 06

Rukovodstvo i članovi Srpske napredne stranke u razgovoru sa građanima Požarevca

Politika Požarevac Vesti

Danas su na nekoliko lokacija u Požarevcu organizovani info štandovi Srpske napredne stranke, na kojima su aktivisti i članovi delili najnoviji broj SNS informatora i ostali promotivni materijal. Ni razgovor sa građanima nije izostao.

“Ključna stvar je da se sa ljudima razgovara, kako ovde danas na našem štandu u Gradskom parku, tako i na ulici, kafiću, restoranu, na poslu, na pijaci, ispred trafike i gde god ljude sretnemo, naša je obaveza da sa ljudima razgovaramo, zato smo mi danas i ovde”, istakao je  Miodrag Stepanović predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac .

U neposrednom razgovoru sa sugrađanima, rukovodstvo i članovi Srpske napredne stranke, promovišu politiku i program Srpske napredne stranke. Svoje komšije i prijatelje upoznaju sa jasnim i konkretnim planovima za budućnost.

I danas je održan niz akcija koje se već mesecima praktikuju, a to je promocija stranačkog informatora o radu Sprske napredne stranke. Gradski i čelnici Srpske napredne stranke organizuju razgovore sa građanima u svojim kabinetima u Požarevcu i Gradskoj opštini Kostolac. Stepanović ističe da će se kroz razgovore sa građanima potruditi da iznađu rešenja za dobrobit svih Požarevljana.

Predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Miodrag Stepanović, pozvao je građane da iskoriste priliku i dođu na razgovore kod čelnika Požarevca i Kostolca, kao i u prostorije stranke. Ključni su razgovori sa građanima, saslušati njihove probleme, sugestije, pa i kritike koje mogu doprineti poboljšanju uslova života i okruženje.

Svi koji žele da zakažu razgovor sa gradonačelnikom ili gradskim funkcionerima, kao i sa čelnicima Srpske napredne stranke, mogu se informisati na sajtu Grada Požarevca ili u Gradskoj upravi, kao i u prostorijama Srpske napredne stranke u ulici Stari korzo.

Zakažite razgovor sa gradonačelnikom ili gradskim funkcionerima

Izvor: SatTv

Foto:P.J.