Veliko Gradiste 28

Saopštenje o vršenju inspekcijskog nadzora na teritoriji opštine Veliko Gradište

BRANIČEVSKI OKRUG INFO VELIKO GRADIŠTE VESTI

Obaveštavaju se sva pravna i fizička lica i preduzetnici koji zbog obavljanja svoje delatnosti ili za sopstvene potrebe vrše zauzeća javnih površina da je za svaki vid zauzeća javne površine potrebno odobrenje Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj Opštinske uprave opštine Veliko Gradište.

Odlukom o manjim montažnim objektima privremenog karaktera („Sl. gl. opš. Veliko Gradište“, br.43/2022) i Odlukom o naknadama za korišćenje javnih površinana teritoriji opštine Veliko Gradište („Sl. gl. opš. Veliko Gradište“, br.38/2021), koje su objavljene na internet stranici https://velikogradiste.rs/akta-skupstine-opstine/, propisani su uslovi i način postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera i zauzeća javnih površina.

Komunalna inspekcija Odeljenja za inspekcijske poslove OU opštine Veliko Gradište, u skladu sa usvojenim Godišnjim planom, vršiće kontrolu svih zauzeća javnih površina tokom 2023. godine.

O učestalosti i vremenu vršenja redovnih inspekcijskih nadzora svi subjekti (pravna i fizička lica i preduzetnici) mogu se obavestiti uvidom u Godišnji plan inspekcijskog nadzora komunalne inspekcije koji je objavljen na internet stranici https://velikogradiste.rs/wp-content/uploads/2022/12/Godisnji-Plan-rada-komunalne-inspekcije-OU-Veliko-Gradiste-za-2023.godinu.pdf .

ODELjENjE ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE
OU OPŠTINE VELIKO GRADIŠTE