U KSC Požarevac najavljen SPEKTAKL

SPORT

Pripreme finala Kupa koji igraju kragujevački Ekonomac i Novi Pazar su u toku, interesovanje je veliko a ideja je da pored sporta, taj događaj bude i pravi spektakl u propratnim aktivnostima. Zabavni program za gledaoce, nagradne igre i veliki broj poznatih ličnosti na tribinama garantuju istinski spektakl na tribinama KSC Požarevac. Podsetimo, utakmica se igra u utorak, 9. maja sa početkom u 18 sati i 30 minuta.
Drugi spektakl u kome će kao domaćin učestvovati Kulturno sportski centar Požarevac je  kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo  junior koji će u Požarevcu od 18. do 20. maja okupiti najbolje selekcije Srbije, Bugarske, Ukrajine i Francuske.  Isplaniran je ceo tok turnira, a uzevši u obzir istorijat organizovanja velikih sportskih događaja, naročito kada je odbojka u pitanju, ne treba sumnjati da će se i ovoga puta naš grad predstaviti u najboljem svetlu.
Što se naše reprezentacije tiče, već sada se zna da će ona 18. maja nastupiti u 19 sati protiv Bugarske, dan kasnije odmeriće snage sa Francuskom isto od 19 časova, da bi svoju poslednju utakmicu na turniru odigrala 20. maja protiv Ukrajine, takođe19 sati.