Veliko Gradiste Opstina

Veliko Gradište: Poziv na Okrugli sto – Uključivanje građana u proces izrade budžeta za 2024. godinu

Brančevski okrug Veliko Gradište Vesti

Radna grupa za praćenje i izveštavanje programa, programskih aktivnosti i projekata i izradu budžeta, formirana od strane predsednika opštine Veliko Gradište (u daljem tekstu Radna grupa) vas poziva da uzmete učešće i prisustvujete održavanju Okruglog stola koji će se održati u svečanoj sali Skupštine opštine Veliko Gradište 09.10.2023. godine, na temu uključivanja građana tj. izrade Odluke o budžetu za narednu godinu.

Ovim skupom, koji će se održati iz više delova – segmenata, želimo da okupimo sve zainteresovane građane koji žive ili borave na teritoriji opštine Veliko Gradište.

Nadamo se da ćete naći vremena i motiva da nam se pridružite na ovom skupu i date svoj doprinos izradi ovog dokumenta akta.

Link sa Nacrtom odluke o budžetu za 2024. godinu koji možete preuzeti je: https://velikogradiste.rs/wp-content/uploads/2023/08/Natsrt-Odluke-o-budhetu-za-2024.godinu.pdf

U nastavku teksta je program Okruglog stola, kao i smernice za učešće na istom.

OKRUGLI STO

09.10.2023. godine

Skupština opštine Veliko Gradište, svečana sala, I sprat

Žitni trg broj 1

Dnevni red

 

Moderatori: članovi Radne grupe
08:00 – 09:00 Predstavnici mesnih zajednica

Slađan Marković i Jasmina Štrbac
09:00 – 10:30 Poljoprivrednici

Jasmina Štrbac i Saša Branković
11:00 – 12:00 Privrednici

Jasmina Štrbac i Jelena Pantić
12:30 – 13:30 Osetljive grupe

Suzana Đorđević i Milan Mitić

Učesnici Okruglog stola je potrebno da budu pripremljeni u smislu upoznavanja sa Nacrtom odluke koji je dat, te da imaju konkretne predloge, pitanja, primedbe, sugestije i slično.

Organizacija ovog skupa podrazumeva poštovanje dobre saradnje i međusobnog razumevanja te ne toleriše nikakav politički kontekst.