Modna kuća LUNA iz Požarevca ostvarila saradnju sa kompanijom estradne zvezde Lepe Brene

Društvo Požarevac Vesti

Modna kuća LUNA je u novu godinu ušla bogatiji za novog poslovnog partnera – zvanično je sklopljena saradnja sa brendom Lady B.

Ugovor o poslovnoj saradnji potpisale su direktorka i vlasnica Modne kuće LUNA, Biljana Jovanović i estradna zvezda Lepa Brena, vlasnica kompanije Lady B. Promocija povodom početka novog poslovnog projekta organizovana je u LUNA koncept radnji u tržnom centru Galerija.

Slobodan Boba Živojinović je istakao da je Lady B kompanija za kratko vreme postala lider u prodaji čarapa.

– Shvativši u kom pravcu idemo, tražili smo partnere sa kojima bismo mogli da sarađujemo. Zajednička vizija i energija povezali su nas sa gospođom Biljanom i njenom kompanijom. Ovom prilikom želim još jednom da joj se zahvalim na velikoj podršci. Nadam se da će brend Lady B biti samo još jedna odskočna daska u daljem uspehu i rastu Modne kuće LUNA.

Lepa Brena je istakla da su kompaniji potrebni strateški partneri, osobe koje su uspešne u svom poslu.

– Velika želja mi je bila da sarađujemo sa damama i onima koji se bave ženskom lepotom. Drago mi je da su nam se putevi spojili sa gospođom Biljanom koja ima veliko radno i profesionalno iskustvo. 30 godina poslovanja je siguran znak da je neko uspešan i prepoznat od strane dama kada je u pitanju kvalitetna ženska garderoba. Veoma mi je drago da će asortiman Lady B čarapa biti pozicioniran u svim LUNA maloprodajnim objektima kao i na LUNA web shop-u. Sve dame koje biraju elegantan stil odevanja sada mogu da kompletiraju outfit. Kvalitet je prepoznao kvalitet zbog čega verujem da će saradnja brendova LUNA i Lady B biti veoma uspešna.

Direktorka i vlasnica Modne kuće LUNA, Biljana Jovanović, istakla je da su brendovi povezani istim vrednostima kao što su orijentisanost ka vrhunskom kvalitetu, eleganciji i ženstvenosti.

– Glavni cilj Modne kuće LUNA je da kreiramo modele koji prate duh i ritam savremene žene, njen senzibilitet i potrebe zbog čega nam je saradnja sa kompanijom Lady B jako važna – od sada dame na jednom mestu mogu da pronađu sve potrebne dodatke i budu savršeno stilizovane u svakom trenutku.

Izvor: eKapija

Foto: P.J.