Police Gradska Uprava Dan 02

Održan prijem povodom Dana ministarstva i Dana policije u Požarevcu

POŽAREVAC VESTI

U Svečanim salonima gradskog zdanja održan je prijem povodom Dana ministarstva i Dana policije, prijem je upriličio načelnik Policijske uprave Darko Pajkić sa saradnicima.

Načelnik PU Požarevac Darko Pajkić je ovom prilikom čestitao svim zaposlenim Slavu i Dan policije kao i novoprimljenim policajcima koji su juče na Svečanoj akademiji u Beogradu položili zakletvu. Načelnik Pajkić je ovom prilikom istakao da prema podacima PU Požarevac vidljiva je tendencija smanjenja društveno neprihvatljivih pojava na teritoriji koju pokriva PU Požarevac.

 

 

 

 

 

On je obećao da će u narednom periodu u saradnji sa lokalnim samoupravama, tužilaštvima, sudovima i drugim državnim institucijama nastave dobru saradnju u cilju poboljšanja bezbednosti građana sa teritorije Braničevskog okruga.

Prisutne je pozdravio gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović koji je istakao da je priroda njihovog posla da su uvek tamo gde je najteže.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije biće obeleženi nizom manifestacija, koje za cilj imaju približavanje rada policije građanima i predstavljanje rezultata i uslova rada policijskih službenika.

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, policijski službenici širom Srbije organizovali su za svoje sugrađane taktičko – tehničke zborove kako bi ih upoznali sa svojim radom, ali i zajedno sa njima proslavili svoj dan.

Foto: B.N.