Požarevački bend Guybrush Treepwood održao promociju novog spota pod nazivom “Čavoro”(FOTO)(VIDEO)

Kultura Požarevac Vesti Zabava

Sinoć se u Velikoj sali Centra za kulturu Požarevac održala promocija novog spota požarevačkog benda Guybrush Treepwood pod nazivom “Čavoro”.

Nakon promocije spota, bend je odsvirao nekoliko novih pesama kao najavu za koncert, zakazan za 13. januar.

U Centru za kulturu Požarevac, požarevački rok bend „Gajbraš Tripvud“ je predstavio novi spot za pesmu „Čavoro“, koji je snimljen u produkciji „Raven vision“ iz Požarevca.

Promociji su prisustvovali brojni prijatelji benda, ljubitelji njihove muzike, kao i porodice.

Komentarišući današnju rok scenu i način na koji mladi bendovi dolaze do svoje publike je uglavnom putem interneta, ali, kako kaže Branimir Bane Lokner, rok kritičar, koncerti su slabo posećeni.

Bend „Gajbraš Tripvud“ iza sebe ima karijeru dugu dve decenije, a nakon pauze vraćaju se novim albumom „Sve staće ti bićeš tu“. Promocijom prvog spota za pesmu „Čavoro“ sa ovog albuma najavili su još jedan projekat koji žele da podele sa publikom.

Malo starija požarevačka publika ne pamti ovakve promocije spotova i pesama, što ih dodatno motivisalo da dođu i prvi vide novi spot benda „Gajbraš Tripvud“.

Spot je snimljen na nekoliko lokacija u Požarevcu, a svoj doprinos dali su glumci pozorišta „Milivoje Živanović“, Centra za kulturu Požarevac, predvođeni Slobodanom Stepićem, profesionalnim glumcem.

Tokom obraćanja publici, Lokner je rekao da “spot poseduje izuzetnu estetiku, koju bi on nazvao miksom srpske i latino-američke. Što se benda tiče, drago mu je što su ostvarili povratak i što imaju energije kao da su tek počeli”.

Nakon obraćanja Loknera, spot je i drugi put prikazan, i isto kao i prvog puta doživeo ovacije.

Bend je zakazao svirku za 13. januar u klubu „KB“ kada će fanovi moći da uživaju u njihovoj muzici i da čuju nove pesme.