Prvi zimski kamp „Sportskog centra Požarevac“

Požarevac Sport Vesti

Prvi zimski kamp „Sportskog centra Požarevac“ sproveden je na Kopaoniku u periodu od 22. do 29. januara 2023. godine u Domu učenika srednjih škola „Mašinac“.

 

Kamp je bio kapaciteta 25 polaznika i u njemu su se mogla prijaviti i deca koja nisu bila članovi pomenute školice. O njima je brinulo sedmoro trenera koji vode i školicu sporta „Sportić centar“ i koji su pružali usluge instruktora skijanja i sprovodili ostale programe, kako na snegu tako i van njega.

Stečena iskustva i impresije koje su deca prenela svojim roditeljima učvrstila su nameru Sportskog centra da se zimski kamp organizuje i sledeće godine, ali i da se ponovi na istom ili možda nekom drugom mestu i tokom leta, sa novim sadržajima, primereni tom godišnjem dobu.

 

Uslovi boravka u kampu bili su na vrhunskom nivou, i sadržaji koji su bili dostupni deci, kao i svakodnevno prisustvo instruktora skijanja, da su bili u privatnoj režiji, bili bi nekoliko puta skuplji za roditelje. Važno je da su se klinci super zabavili, pogledajte fotografije…