Screenshot 20231113 185957 Facebook

Radovi u kučevačkoj opštini

Brančevski okrug Društvo Kučevo Vesti

Zbog radova na postavljanju kanalizacije na putu Rabrovo-Češljeva Bara, u opštini Kučevo, biće prekinut saobraćaj. Radovi će trajati mesec dana.

U okviru projekta Rekonstrukcija saobraćajne infrastrukture u cilju dostupnosti turističkim lokalitetima na teritoriji opštine Kučevo, za koji je iz sredstava resornog ministarstva izdvojeno 53.772.326,78 trenutno se izvode radovi na postavljanju završnog sloja asfalta u ul Ratomira Atanackovića. Radove je obišao i predsednik Privremenog organa opštine Kučevo dr Ivan Rajičić, koji je ovom prilikom izjavio „Danas sam, zajedno sa v.d. direktorom JKP- Darijanom Drikićem i predsednikom Mesne zajednice Kučevo, gospodinom Mirkom Petrovićem, obišao radove na asfaltiranju završnog sloja asfalta u jednoj od najvećih ulica u Kučevu, ulici Ratomira Atanackovića. Važno je da će biti urađeni kanali i propusti pored puta, što smo takođe dogovorili, a sve u cilju da zaštitimo samu kolovoznu konstrukciju kako bi što duže trajala, uzevši u obzir da je postojeći kolovoz rađen pre mnogo godina.

Očekuje nas još dosta radova u narednom periodu, uprkos tome što se bližimo kraju građevinske sezone, a sve u interesu boljeg života naših sugrađana“, napomenuo Rajičić.

Izvor/foto: E-Kučevo