Grad Oblacno Mart Saobracaj 10

U Požarevcu promenljivo oblačno, od sredine dana sa povremenom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom

VESTI VREME

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, mestimično sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Kiša će biti češća i sa većom količinom padavina u Vojvodini, centralnoj i istočnoj Srbiji, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne na severu i istoku umeren i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 12, a najviša od 16 do 21 stepeni Celzijusa.

Vremenska prognoza za Požarevac

U Požarevcu će biti promenljivo oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima, a od sredine dana sa povremenom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 12, a najviša oko 20 stepeni Celzijusa.

Vremenska prognoza za narednu nedelju

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak i subotu se očekuje nestabilnije vreme sa češćom pojavom padavina – kiše i pljuskova sa grmljavinom, a u subotu usled pada temperature na planinama sa snegom. U nedelju se očekuje prestanak padavina uz postepeno razvedravanje.

Početkom naredne sedmice biće malo do umereno oblačno, suvo i toplo, a od srede oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.