Kzn Stoni Tenis 1703

Veliki turnir u stonom tenisu u Sportskom centru Požarevac

POŽAREVAC SPORT VESTI

U prostorijama Sportskog centra Požarevac održana je konferencija za medije povodom turnira A kategorije za mlađe kategorije u stonom tenisu – JOLA Kup Požarevca 2023.

Na konferenciji za novinare prisustvovali su Srđan Stević i Ivan Krstić organizatori turnira kao i Milan Jović, član gradskog veća za sport i Zlatan Kostić, predsednik Sportskog saveza grada Požarevca. Srđan Stević i Ivan Krstić su prisutnim novinarima rekli da će se ove godine turnir održati 18. i 19. marta u velikoj sali Sportskog centra Požarevac. Na ovogodišnji turnir se prijavilo 304 učesnika. Organizatori su naglasili da će zbog velikog interesovanja i broja prijavljenih učesnika biti postavljeno 12 stolova na kome će se održati takmičenje.

Milan Jović, član gradskog veća zadužen za sport naglasio je da grad Požarevac podržava ovaj turnir. Jović je istakao da mu je drago što se na ovogodišnjem turniru prijavilo toliko takmičara i da je zahvalan
klubovima iz Požarevca što daju veliki doprinos u popularizaciji ovog sporta.

Zlatan Kostić, predsednik Sportskog saveza grada Požarevca kazao je da se Sportski savez uvek odaziva da pomogne organizaciji ovakvih događaja. On je istakao da su ovakvi događaji najbolji način da se sport i grad Požarevac pokažu u najboljem svetlu.

Turnir počinje u subotu 18. marta od 9:30 časova.