Radovi Na Putu Znak 01

Zbog radova na brzoj saobraćajnici zatvara se obilaznica oko grada Požarevca

INFO POŽAREVAC VESTI

Od nedelje, 21. aprila, počinju građevinski radovi na obilaznici oko Požarevca, zbog čega će doći do potpune obustave saobraćaja na delu od skretanja za Kostolac do raskrsnice kod požarevačkog groblja. U navedenom periodu, za saobraćaj će biti zatvoren deo obilaznice oko Požarevca ukupne dužine od 2,4 kilometra na putu 34, od isključenja za Kostolac i Požarevac (posle kružnog toka na zabelskom putu) do isključenja za Požarevac (blizu Novog groblja).Radovi 01

Saopštenje Puteva Srbije

Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 34, raskrsnica ulice Bože Dimitrijevića u Požarevcu – državni put I B reda broj 34.

Od 21.04.2024. godine biće obustavljen saobraćaj na delu državnog puta I B reda broj 34, na deonici od raskrsnice ulice Bože Dimitrijevića u Požarevcu i državnog puta I B reda broj 34, km 10+232, zbog radova na objektima na državnom putu I B reda broj 34.

Planirano trajanje obustave saobraćaja je 90 dana.

Tokom trajanja obustave, saobraćaj će biti preusmeren na sledeće putne pravce: obilaznica oko Požarevca, državnim putem I B reda broj 33, preko naseljenog mesta Salakovac i Bratinac ka Velikom Gradištu, i obrnuto ka Beogradu, ka državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75).

Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Građani i putnici koji planiraju putovanje u navedenom periodu trebalo bi da budu spremni na izmene u saobraćaju i da prate postavljenu signalizaciju.